Workhsop SEM (AMOS) by MM UMY

March 7, 2017 by :

Yogyakarta, Saturday, 4 March 2017, MM UMY held a workshop SEM with AMOS software. The workshop starts at 8 am and in classroom post graduated UMY attended by 19 students and lecturers UMY.

The speakers for this workshop is Fauziyah, SE., M.Si. She is one of lecturers in UMY who experts in using SEM analysis in research. SEM with AMOS software very helpful for researchers (Lecturers and students) in business research especially behaviour analysis. AMOS software also more user friendly, so that make lecturers and students easier to analysis.

Yogyakarta, Pada hari Sabtu, 4 Maret 2017 Magister Manajemen UMY mengadakan Workshop SEM dengan software AMOS. Sebanyak 19 mahasiswa dan dosen di lingkungan program MM UMY telah mengikuti workshop yang bertempat di ruang kuliah Pascasarjana UMY.

Workshop ini diisi oleh Ibu Fauziyah, SE., M. Si  salah satu dosen program MM UMY yang sangat ekspert dalam penggunaan aplikasi SEM dalam sejumlah penelitian.  SEM dengan software AMOS sangat membantu peneliti baik dosen dan mahasiswa untuk melakukan penelitian-penelitian bisnis khususnya keperilakuan. Di samping itu dinilainya program ini lebih user friendly, sehingga memudahkan dosen dan mahasiswa dalam melakukan analisis yang lebih kompleks.